Welkom op de website van de Sint-Norbertuskerk van Antwerpen

De Sint-Norbertuskerk is een kerk met open deuren, toegankelijk voor iedereen, een oase in de stad.

De eucharistieviering vindt elke zondag om 11u00 plaats (met na de dienst koffie in de kerk), elke donderdag om 9u en elke laatste zaterdag van de maand om 9u.

Op dinsdag tussen 19 en 20u is er Aanbidding van het Heilig Sacrament in onze Kerk. De toegang is via de zij-ingang van de kerk, in de Korte Altaarstraat. Tijdens dit uur mag u komen en gaan wanneer u wil. De aanbidding bestaat uit dankzegging en samen uitgesproken gebeden, maar vooral uit stilte. Aanbidding is even eenvoudig als verrijkend. In stilte mogen we God alles voorleggen wat ons bezig houdt, tot rust komen, mysterie ervaren, ... . Het proberen waard! Meer informatie vindt u door hier te klikken.

Permanentie : 0486 67 80 97

Postadres: Dageraadplaats 5, 2018 Antwerpen

Klik hier voor een virtueel bezoek aan onze Kerk! VIRTUEEL BEZOEK

* De Sint-Norbertuskerk staat bekend om zijn uitgebreid kerk-muzikaal aanbod. Kijk onder de tab kerkmuziek voor meer informatie.

* Het barokorgelfestival op 30 augustus was echt fantastisch! Veel dank aan alle musici, medewerkers en iedereen die erbij was!
U kunt het orgelproject nog steeds steunen door een gift te doen op de projectrekening BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting met vermelding ***128/2936/00032*** (gestructureerde mededeling). Met een bijdrage vanaf 40 euro hebt u recht op een belastingvermindering van 45%. Bedankt!
Storten via deze weg kan nog tot 20 december 2019.

* We willen heel graag opnieuw een kindernevendienst in de Sint-Norbertuskerk organiseren: leuke activiteiten om de bijbel te leren kennen, voor kinderen tussen 5 en 10, tijdens de zondagse eucharistieviering van 11u. Wie zich hiertoe geroepen voelt, kan contact opnemen met Frans Van Looveren (0473 79 47 79).