Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/suneesto/public_html/addons/sintnorbertuskerk.be/includes/menu.inc).

Bouwstijl en interieur

Architect Ernest Dieltiens tekende zijn plannen, rekening houdend met de wensen van de kerkfabriek, en ontwierp een klassiek kerkgebouw in neogotische stijl. Hijzelf omschreef zijn uiteindelijk ontwerp als ‘simple, mais convenable’. In de brochure “St.-Norbertuskerk 1904 – 2014” wordt een wandeling door de kerk voorgesteld waarin belangrijke elementen uit het interieur zoals de glasramen, de mozaïeken, de schilderijen, het hoogaltaar en de zijaltaren, ornamenten, beelden en nog veel meer beschreven worden.

moveµµµ voor smaller.jpg