Kerkmuziek

Muziek speelt een belangrijke rol binnen religie en doorheen de kerkgeschiedenis. In de Sint-Norbertuskerk proberen we de meerwaarde en rijkdom van de verschillende christelijke kerken te waarderen en samen te brengen, zoals het meditatieve van het gregoriaans en de rijke ritus van de Katholieke mis, het vieren door samen zingen en de nadruk op het woord van de Reformatie, en de rijke klank van de polyfonie die het geloof expressief uit wil zingen. De Sint-Norbertuskerk is gezegend met twee eigen koren (Cantarella en de Cantorij). Er wordt regelmatig samengewerkt met Het Groot Akkoord, Polyfoon en The Antwerp Baroque Orchestra. En elke week zorgt een enthousiaste cantor voor een echte samen-zang.

Advent - Kerst 2019

Zondag 1 dec - 11u - Levavi

Bachcantatedienst
Wachet! Betet! Betet! Wachet! | BWV 70a