Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/suneesto/public_html/addons/sintnorbertuskerk.be/includes/menu.inc).

Informatie

Op deze website vindt u allerlei informatie over de prachtige Sint-Norbertuskerk aan de Dageraadplaats in Antwerpen, waar mensen mekaar vinden om op een open, warme en integere manier samen te geloven. Wij zijn een onderdeel van de grote Rooms-Katholieke gemeenschap en bouwen deze samen uit. Van onderuit. Van dag tot dag. Tijdens de vieringen, maar ook daarbuiten. De Sint-Norbertuskerk nodigt zowel uit tot rust en verinnerlijking, als tot vieren en delen. Zoals muziek dat kan doen, waarvan het orgel, de koren en de samenzang ook getuigen. Maar bovenal zoals geloof dat doet. We kunnen er niet precies de vinger op leggen, maar iedereen die in de Sint-Norbertuskerk komt ervaart het.

Onder deze tab "Informatie" vindt u praktisch bedoelde informatie over het wie, wat en hoe van de Sint-Norbertuskerk, en tot wie u zich kunt richten voor verdere informatie, vragen of idee├źn.